Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Podporované platby v ČR:

---------------------

Nově:

---------------------

Spolupracujeme:

artikul.cz, vyhledávač zboží a služeb zdarma

NajduZboží.cz

Centrum obchodu.eu - nakupujte výhodně, pohodlně a s přehledem

MAXportal.cz

KontaktyFirem.cz

ZDROJ.cz - katalog odkazů

Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Becker pohony pro garážová vrataPřidali jsme novou kategorii, a to pohony pro sekční a rolovací garážová vrata od firmy... arr3Venkovní žaluzie ISOTRAPřidali jsme kategorii ISOTRA - venkovná žaluzie, zatím některé náhradní díly pro žaluzie Cetta 35 a... arr3Japonské stěnyPřidáváme novou kategorii náhradních dílů, a to díly na Japonské stěny, výrobce ISOTRA a.s. Odkaz:... arr3Náhradní díly na předokenní rolety + pohony a ovládání SIMUNově nabízíme náhradní díly na předokenní (venkovní) lamelové rolety s ručním i motorovým pohonem a... arr3Náhradní díly na látkové rolety IsotraPřipravujeme sekci s náhradními díly na vniřní látkové rolety Isotra. Zatím doplněné: - roleta... arr3Díly na interiérové a meziskelní žaluzie IsotraDoplňujeme postupně nové položky do kategorie "Díly na Meziskelní/interiérové žaluzie".... arr3Pohony BeckerTrubkové pohony Becker pro předokenní rolety a markýzy. Sortiment naleznete zde.... arr3Okenní sítěNové díly na okenní sítě naleznete zde.   ... arr3Exteriérové žaluzieNově nabízíme (zatím omezený sortiment) na venkovní (exteriérové) lamelové žaluzie. Výrobcem je... arr3ISOTRA EnergyNáhradní díly na žaluzie Isotra ENERGY. Solární žaluzie - bezdrátové elektrické žaluzie na...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů