Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8-18 hod. (i So-Ne)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.09.2020
PET screen síťovina + Průlez
Nově jsem přidali: PET SCREENZesílená síťovina ze skelného vlákna potaženého PVC, která je odolnější proti poškození domácími zvířaty. VELIKOST OKA ... číst celé
14.07.2020
Roletka Jazz 17
Přidána skupina dílů na látkové roletky Jazz 17 a Jazz 17 Den/Noc, výrobce KOVO STÍN. Odkaz na komponenty naleznete zde: Jazz 17 číst celé
17.04.2020
Siťovina v protipylové úpravě a nanovláken - DOPRAVA ZDARMA
Milí zákazníci, v dnešní nelehké době přidáváme novinku, která pomůže zejména alergikům. Černá síťovina v protipylové úpravě a z nanovláken. Šířka r... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. GDPR
GDPR

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Marcela Bušová, IČ 88850196 se sídlem Majerského 2048/3, 14900,
Praha 11 - Chodov, Česká republika (dále jen: "správce").
Kontaktní údaje správce jsou:
adresa - Majerského 2048/3, Praha 11
email - kupujdily@email.cz
telefon - +420 702 523 034
Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
 

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
 

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR.
Účelem zpracování osobních údajů je:
vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.
Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
 

IV.
Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje
po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a naší společností, a dle legislativy Evropské unie a České republiky.
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.
 

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby
podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy.
Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
 

VI.
Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte
právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.
 

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
 

VIII.
Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1.6.2018

Podporované platbyMožné způsoby dopravySpolupracujeme
PřevodemDoporučený dopisBalík do rukyZboží.czNajdu zboží
DobírkaBalík na poštuBalík do balíkovnyCentrum obchodu.eu - nakupujte výhodně, pohodlně a s přehledemMAXportal.cz
NEpodporujeme EET!!!ZásilkovnaToptransHeureka.czKupujdily.cz na Firmy.cz
NAŠE OCENĚNÍ
Spolehlivá firma 2020Česká pošta

  

NAŠI DODAVATELÉ

   

Kupujdily.cz na Firmy.cz

  

 

PODPORUJEME

Kontaktní informace
KUPUJDÍLY.cz
Po-Pá 8-18 hod. (i So-Ne)
© Copyright 2013-2020 KUPUJDÍLY.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.